De mogelijkheden indien u bij ons een barbecue huurt

De barbecue i.c.m. vlees!

Indien gewenst leveren wij de barbecue met kwaliteitsvlees van Preca Meattrading. Ambachtelijk bereidde hamburgers, heerlijke barbecue worsten, gemarineerde karbonades en filetlapjes, allemaal vers! Ook leveren wij verse salades en eventueel de totale opmaak van uw barbecue.

In tegenstelling tot andere aanbieders rekenen wij geen horecaprijzen. Een barbecue moet wel leuk blijven en een voordelig alternatief zijn voor een avondje uit eten.

Bekijk onze prijzen!

Een barbecue met professioneel personeel.

Een barbecue succesvol organiseren vergt veel ervaring. Wij hebben deze ervaring voor u in huis, dus bieden wij ook een barbecue inclusief personeel. In dit geval heeft u geen omkijken naar de barbecue, dus dat scheelt u een hoop werk! De prijzen m.b.t. een barbecue inclusief personeel kunt u opvragen via dit formulier.

Barbecueën in de winter?

Bent u nog op zoek naar een origineel feestje voor ergens in de maanden oktober tot en met maart? Organiseer dan een winterse barbecue! Een partytent met warmers en verlichting, een barbecue en natuurlijk heerlijke vlees, vis en vegetarische producten. Ga naar wintersebarbecue.nl voor meer info!

© 2018 Barbecue-Huren.nl. Powered by Manieu.nl